ЗА нас

Притежаваме дългогодишен опит в транспортната индустрия. Ценностите – отговорност, честност, професионализъм и дискретност, са от особеност важност за нас. Това са основите, върху които е изградена нашата компания, и принципите, които следваме в работата си

Нашата дейност

Premier се занимава с луксозен и професионален транспорт. Основната дейност e организирането и осъществяването на специални превози. Можем да изпълним всяка задача поставена от Вас.

Фирмата разполага с голям избор от превозни средства, което  позволява да предоставя високо ниво на обслужване на своите клиенти. Premier предлага разнообразни услуги, които отговарят на различните нужди на клиентите.

Компанията има екип от опитни професионалисти, които са готови да предоставят високо ниво на обслужване на своите клиенти.  Гарантираме безопасността и навременното Ви пристигане. 

ОТ 2017

Premier е компания, развиваща нов сегмент в транспортния сектор. Създадена през 2017 г.,тя осигурява безпроблемно и комфортно пътуване в България и чужбина. Нов стил и усещане, поднесени по неповторим начин.

Имаме дългогодишен опит в транспортната индустрия. Винаги търсим начини да подобрим услугите си и да се уверим, че клиентите ни са доволни. Нашият екип от висококвалифицирани и мотивирани служители ще се погрижи за всички Ваши нужди.

Ние сме малък, но много мотивиран екип, който винаги с удоволствие се грижи за своите клиенти. Нашият автопарк разполага с луксозни и добре поддържани автомобили, които винаги се проверяват щателно преди да бъдат изпратени.

Постоянната нужда от пътуване и срещи може да бъде изцяло наша грижа, а вие да се погрижите за себе си, работата или семейството си. А да не забравяме и ненадминатия комфорт, изразяващ се в пълен набор от екстри в автомобилите ни.

PremierBG

Отговаряме до 30 минути.

Здравейте, задайте вашите въпроси директно във Viber Chat.

Powered by WpChatPlugins