VIP УСЛУГИ

Поддръжка на автомобил

Поддръжката на автомобили е подход за запазване и максимизиране на ефективността на автомобила. Тя се извършва, за да се предотвратят неочаквани повреди, които могат да доведат до инциденти  или скъпи ремонти.

Ние предлагаме услугата да закараме Вашия автомобил в професионален сервиз, който ще извърши цялостен преглед на всички авточасти според изискванията на автомобила при наш доверен партньор или където желаете.

Годишни технически прегледи

Годишният технически преглед е задължителна услуга за всички превозни средства в България. Предлагаме да закараме вашия автомобил в професионален сервиз, който да извърши техническия преглед.

Целта на годишния технически преглед е да се гарантира безопасността на автомобила и неговите пътници, както и да се предпази околната среда от вредни емисии.

Когато доставите автомобила си за смяна на гуми, нашите партньори ще:

  • Проверяване на гумите Ви за признаци на износване
  • Демонтиране на старите гуми от автомобила Ви-Монтират нови гуми на автомобила Ви
  • Балансират новите гуми

Смяна на гуми

Услугата за смяна на гуми е жизненоважна част от поддържането на безопасността на автомобила Ви на пътя. При голямо износване гумите може да представляват опасност. Ще закараме Вашия автомобил в оторизиран сервиз, който ще гарантира, че гумите Ви са сменени безопасно и правилно, което ще Ви осигури спокойствие при шофиране.

Автомивка

Оставете този ангажимент. Ще закараме и вземем вашия автомобил от автомивка вместо Вас.

Такси

Услуги

Цена

Поддръжка на автомобил

20лв.

Годишен технически преглед

30лв.

Смяна на гуми

40лв.

Автомивка

30лв.

100%

 Сигурност

ДРУГИ УСЛУГИ

VIP ТРАСФЕРИ

VIP трансферът е персонализирана транспортна услуга, която предоставя лукс и удобство. Клиентът избира превозно средство, дата и час, а превозното средство ще го вземе от домашния или офис адрес.

PremierBG

Отговаряме до 30 минути.

Здравейте, задайте вашите въпроси директно във Viber Chat.

Powered by WpChatPlugins